06 14 54 28 54

Testimonials

Dit zeggen mijn klanten…

Wat een groot voordeel aan Michel is, is dat hij nadenkt over pagina indelingen, SEO én psychologische schrijftechnieken. Daar word ik als webbouwer heel blij van. Ik kan met een gerust hart Michel voordragen aan mijn klanten. Alles wordt vervolgens netjes aangeleverd. Lekker Getikt is een aanrader!

review sterren

Aad Wagener

Aadwork

“Michel Rolvink is een uitstekende copywriter. En hij is meer dan dat: hij geeft je een zonnig gevoel. Hij zorgt dat je glimlacht, als je zijn teksten leest: over hoe hij zijn vriendin versierde op Tinder met zijn copywriting skills. (‘Mijn oma’s papegaai heet ook Naomi’). En als klein ventje op de tennisbaan tegen zijn vriendje: “Ik ben veel beter als jou”. Over veelgemaakte fouten gesproken.’

Rolvink is enthousiast én geestig. Op schrift, én in het echt. Hij werkt hard, maar dat zie je nergens aan af: zijn teksten lijken zichzelf te schrijven. Kijk, zo moet het.”

review sterren

Kitty Kilian

De Blogacademie

“Man, man Michel Rolvink wat heb jij laten zien hoe jij de kennis van copywriting + neuromarketing kan vertalen in teksten. De kennis van SEO had je al. Ge-wel-dig 🏆! Nu kan je (nog) eerder stoppen met tikken, want dat jij lezers raakt is op zeker.”

review sterren

Martin van Kranenburg

Schrijven voor het Brein

Michel is al een aantal jaar onze vaste tekstschrijver. Daarnaast zorgt hij er door SEO-optimalisatie voor dat onze website goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Het heeft geresulteerd in 20% meer bezoekers naar onze website. Dank daarvoor!

review sterren

Theo Hanssen

DVDW

“Sinds dit jaar helpt Michel ons bedrijf Geers Zonwering en dit wordt uitstekend gedaan. Michel denkt goed mee, schrijft super sterke teksten en heeft in principe weinig uitleg nodig. Werkt proactief, zodat je als bedrijf zijnde achterna gezeten wordt, in plaats van andersom. Kortom, zeer tevreden en ik zou Lekker Getikt zeker aanbevelen!”

review sterren

Alex van Noppen

Geers Zonwering

“Wij, Boska Holland®, waren op zoek naar een schrijver van webteksten voor onze nieuwe B2C en B2B website. We zijn super tevreden over de zoekwoordenanalyse en hoe dit is verwerkt in SEO vriendelijke webteksten. In zeer korte tijd is veel werk verricht en dit is goed gelukt.”

review sterren

Simone Strik

Boska Holland

“Geweldig, teksten zien er goed uit! We krijgen steeds meer mensen die ons vinden op internet. Dus waarschijnlijk in de toekomst nog meer landingspagina’s. Dank voor de goede ideeën en suggesties .”

review sterren

Sam van Tol

Correctbook

“Michel heeft ontzettend fijn en goed werk gedaan qua alles eigenlijk. De teksten voor de website, de vindbaarheid binnen google en ook het meedenken ging super. Hij weet precies de juiste toon aan te slaan en begrijpt exact wat wij wilden! Ontzettend bedankt.”

review sterren

Anne-Jeen de Vries

Fysio Scheveningen

Fijne zelfstandige partner die begrijpt wat we nodig hebben. Wij hebben het als bedrijf erg druk en dan is het prettig dat iemand van wanten weet zoals Michel. Weet het verhaal en diensten van onze klanten te vertellen, pakkend, vindbaar (seo) en lekker leesbaar. Een aanwinst voor ons bedrijf!

review sterren

Jelle Brummans

Libelnet

Mijn certificaten…

Certificaat Blogpro

Wil je meer online succes?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Ik schrijf

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

Volg Lekker Getikt

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×