06 14 54 28 54

 Boska Holland

Productteksten

♦ opdracht: 500 unieke productteksten ♦


Je kent ze vast wel. Via LinkedIn worden tekstschrijvers gevraagd voor een omvangrijke opdracht. 100+ reacties. Hoe kom je daar ooit tussen? In ieder geval proberen! En als je het dan toch doet. Doe het dan goed. Krachtige teksten met de juiste tone of voice, een proposol om je vingers bij af te likken en persoonlijke overhandiging van het document zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest.

Werkwijze

Boska Holland

Stiekem trots en vol energie mogen we aan de slag. We starten met een rondleiding door het pand. De geschiedenis van het authentieke familiebedrijf is terug te zien. Ruim 100 jaar geleden is het gestart met het maken van kaasproducten. Boska verkoopt alles op het gebied van kaas, behalve de kaas zelf. Van kaasschaven voor de consument tot kaassnijder en toonbankinrichting voor de professionele gebruiker. Het assortiment bestaat uit kaasschaven, kaasraspen, kaasfondues, kaaskrullers en meer.

READY, SET, GO!

Na de rondleiding en uitleg over de verschillende producten krijgen we onze eerste briefing: kaasdummy’s. Slechts 50 stuks. Graag unieke content. Beter voor Google. Tja,  dat begrijpen we… Een lastige opgave….in het begin was het echt wel even zoeken naar de juiste tone of voice, het ritme van de teksten, het inleven in de producten en het bedrijf. We besloten om iedere donderdag intern bij Boska te werken. Zo leerden we de medewerkers kennen, kregen we uitleg over de producten en meer feeling bij het bedrijf.

Beter en beter

De teksten werden beter en beter. Uiteindelijk zijn er binnen drie maanden ruim 500 producten van unieke content voorzien. Bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn!

Resultaat

Z

500 unieke productteksten

Z

Boska Holland als tevreden klant

Woorden getikt

Producten

Plakjes kaas gesneden

Wil je ook in ons portfolio?

Ambachtshof 38B
2632 BB Nootdorp

06 14 54 28 54

Ik schrijf

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

Volg mij
×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×