06 14 54 28 54

Hoe ga ik te werk…

Tikkie, jij bent um!

Voor dat ik vol enthousiasme op ons toetsenbord ga rammelen wil ik graag weten wat je wilt, wie jouw doelgroep is en wat het uiteindelijke doel van de teksten moet zijn.

We starten dus met een kennismaking. Dit hoeft geen urenlang overleg te zijn, maar het is wel goed om even de verwachtingen uit te spreken. Dit kan telefonisch, bij mij op kantoor, of bij jou op de werkvloer.

Vervolgens ga ik aan de slag en tik ik eerst een proeftekst. Ik schrap, schaaf en boetseer, totdat jij tevreden bent en ik de juiste tone of voice te pakken heb. Na het verwerken van jouw feedback tik ik de definitieve teksten.

De 4-traps raket:

Koffie...

Eerst even kennismaken. Waar staat je bedrijf voor? Wie is je doelgroep? Wat is de boodschap en het uiteindelijke doel van de tekst?

Tone of voice...

We gaan aan de slag en tikken eerst een proeftekst. We schrappen, schaven en boetseren, totdat jij tevreden bent en wij de juiste tone of voice te pakken hebben.

Feedback...

Na het schrijven van de conceptversie mag je er lekker op schieten. Samen nemen we de tekst door om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat te behalen in de definitieve versie.

Resultaat...

Na het verwerken van jouw feedback tikken we de definitieve teksten. Ready, set, online!

Bevalt deze werkwijze?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Ik schrijf

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

Volg Lekker Getikt

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×