06 14 54 28 54

Blogs

Bloggen is jezelf zijn

In Café de oude Slof vertel je de mooiste verhalen over je business, maar op je blogpagina lijkt het alsof je in een stiltecoupé zit.

Maar een website zonder blog is als pizza zonder kaas. En ik snap je wel: je hebt geen tijd, je weet geen onderwerpen en mensen zitten toch niet op jouw blog te wachten.  

Vermaak je lezer

Je lezer verheugt zich inderdaad niet op vakjargon, stock afbeeldingen en uitroeptekens. Maar hij verheugt zich wel op jou. Met al je blunders en tekortkomingen erbij. Hij wil je leren kennen. Dat kan in café de oude Slof, maar ook op je blogpagina.

Je Blogpagina is dé plek waar jij je lezer kunt vermaken, en waar je echt jezelf kan zijn. Daar schrijf je zoals je het aan een vriend vertelt. Aan je website, reviews, klanten en projecten ziet je bezoeker echt wel dat je iets kan.

Je lezer wil zaken doen: met jou

Dus laat wat van jezelf zien, en laat zien dat jij je bezoeker begrijpt en kan helpen met zijn vraag. Gewoon zoals het bij jou past, zoals alleen jij dat kan. Het is dé manier om contact te maken met je lezer. En met iemand zoals jij, daar wil je lezer zaken mee doen.

Klaar om met blogs aan de slag te gaan?

Ambachtshof 38B
2632 BB Nootdorp

06 14 54 28 54

Ik schrijf

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

Volg mij
×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×