06 14 54 28 54

Webteksten

Even snel een tekstje schrijven?

Het schrijven van webteksten is een kunst op zich. Hoeveel ruimte heb je op de pagina? Wie is je doelgroep? Wat is je boodschap en op welke zoektermen wil je goed gevonden worden? Kortom: het schrijven van webteksten is niet iets wat je snel even tussendoor doet. Het kost tijd, veel tijd en die nemen wij graag voor je uit handen. Wij tikken of herschrijven (SEO) webteksten die voldoen aan de spelregels van Google. 

Hoe kom je aan lekker getikte webteksten:

Professionele tekstschrijver

Een professionele tekstschrijver kost geld. Maar heb je er weleens over nagedacht hoeveel een professionele tekstschrijver oplevert? Beter gevonden worden in Google, bezoekers die langer op je website blijven en een grotere kans op conversie is meer waard dan het aantal uur dat een tekstschrijver aan jouw teksten besteedt. En tel daar de uren die je zelf niet kwijt bent aan het denken, schrijven en schrappen nog eens bij op.

Vlotte webteksten

Een strakke website of folder is niet veel waard zonder ijzersterke teksten. Het lijkt ons niet de bedoeling dat bezoekers op jouw website komen en snel weer wegklikken vanwege grammaticale fouten, saaie, of ellenlange teksten. Een vlotte webtekst met tussenkoppen en opsommingen is prettiger leesbaar. 

Hoe het werkt

Het is simpel: Google wil tevreden bezoekers. Bezoekers zijn tevreden als ze antwoord krijgen op hetgeen ze zoeken. Ondernemers zijn tevreden als ze gevonden worden op de zoektermen waar ze op gevonden willen worden. Bezoeker blij, ondernemer blij, Google blij.

Inhoudelijke SEO-webteksten

Wie schrijft, die blijft zei mijn oma altijd tijdens het klaverjassen. Wie goed schrijft komt hoger in Google, zou ze nu misschien zeggen. En dat klopt! Schrijf je goede inhoudelijke SEO-teksten, dan scoor je hoger in Google. Dit doe je niet door naar de pijpen van Google te dansen, maar door ervoor te zorgen dat het meerwaarde levert aan bezoekers. Denk dus niet: “wat zou Google hiervan vinden?”, denk: “wat zou de bezoeker hiervan vinden?”

Focus op een uniek zoekwoord

We zien vaak dat bedrijven op meerdere zoektermen tegelijk gevonden willen worden. Slim, zou je denken, maar dit is niet mogelijk. Focus daarom op een uniek zoekwoord. Wij schrijven één tekst voor één zoekwoord (of zoekterm) en dat wordt de pagina op jouw website.

De juiste zoektermen voor jouw webteksten

Voordat we gaan schrijven overleggen we op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Waar zie jij kansen? Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek brengen we de kansen in kaart en wordt bepaald op welke zoektermen we gaan schrijven.

Waardevolle webteksten nodig?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Wij schrijven

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×