06 14 54 28 54

vacatureteksten

Vacatureteksten

Behoefte aan vacatureteksten die van deze tijd zijn? Lekker vlot getikt, niet te formeel en wat speelser dan hoe het ooit was. Wij tikken vacatureteksten die inspelen op de trends van nu en gericht zijn op de doelgroep die jij wilt aanspreken. Zo krijg je ook direct de juiste mensen richting jouw bedrijf. Scheelt je uiteindelijk een hoop tijd.

Wat is een lekker getikte vacaturetekst

Vacatureteksten ‘A la Cool Blue’

Tijden veranderen, arbeidsvoorwaarden veranderen en zo ook vacatureteksten. Onbeperkt verlof bijvoorbeeld komt in 2018 al drie keer vaker voor in vacatureteksten, dan in 2015. Wij worden regelmatig gevraagd om vacatureteksten ‘A la Cool Blue’ te tikken. Dat is leuk, maar het moet wel bij je bedrijf passen. En natuurlijk mag het minder wollig, maar overdrijf het niet.

Blijf jezelf 

We zien het de laatste tijd steeds vaker. Het ‘Wij zijn een superhip, cool, megatof bedrijf’. Kortom: het anders dan de rest-sausje in vacatureteksten. Zo’n sausje trekt een bepaalde doelgroep aan, maar die groep is ook zo weer verdwenen als die supertoffe werkgever na drie maanden toch niet zo hip blijkt te zijn. Hoe dit te voorkomen? Door jezelf te blijven, ook in je woordkeuze. Schrijf zoals je praat met je doelgroep, in je eigen taal. 

Geen toppers, rocksterren en gamechangers

Verder zoeken wij in onze vacatureteksten geen toppers, rocksterren en gamechangers. De echte toppers zullen zich in zo’n omschrijving niet herkennen. Je trekt er eerder kandidaten mee aan die vooral zichzelf een topper vinden. En of dat de mensen zijn die je zoekt?

Enkele voorbeelden van wat wij doen

Hier hebben we geen voorbeeld van, de vacatures zijn inmiddels vervuld. knipoog 

Vlotte vacaturetekst nodig?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Wij schrijven

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×