06 14 54 28 54

persberichten

Persberichten

Een onweerstaanbaar persbericht met de juiste informatie, lef en focus op de doelgroep nodig? Wij tikken kwalitatieve persberichten die nieuwswaardig zijn en opvallen tussen andere persberichten. Het persbericht vertelt jouw verhaal, is goed getikt en zorgt ervoor dat je top op mind blijft.

Wat is een lekker getikt persbericht

Wanneer schrijf je een persbericht?

Een persbericht laat je schrijven wanneer je een relevant bericht hebt. Uiteraard moet het actueel zijn en aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep. Denk hierbij aan de opening van je bedrijf, een overname, een speciale activiteit, nieuwe vestiging of bijvoorbeeld de uitkomst van een nieuw onderzoek.

De spelregels van een persbericht

Een aantal zaken zijn extra belangrijk bij het schrijven van een persbericht. Laat je jouw persbericht door ons tikken dan voldoet het in ieder geval aan de volgende voorwaarden:

 

  • Vijf W’s en de H
   Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. Deze vragen moeten in ieder geval beantwoord worden.

  • Oprolbaar
   De belangrijkste informatie wordt als eerste geschreven. De overige informatie komt later, waardoor het persbericht oprolbaar is.
  • Een opvallende kop
   Het persbericht moet opvallen. Met een opvallende pak je direct de aandacht. En wil je het persbericht in een mail versturen? Gebruik dan de kop in de onderwerpregel.
  • Call to action
   Aan het einde van je persbericht laat je weten hoe de lezer contact met je kan opnemen.

Persbericht laten schrijven

Wil je jouw persbericht door ons laten tikken? Prima plan. Voor diverse opdrachtgevers tikken wij met regelmaat opvallende persberichten. We kunnen dit doen door bijvoorbeeld een interview af te nemen of je schrijft zelf een opzet, waar wij een goedlopend persbericht van maken. Scheelt jou weer een hoop tijd en wij zorgen dat het aan de juiste voorwaarden voldoet.

Voorproefje? Bekijk op de website van Meneer de Aankoopmakelaar een door ons geschreven persbericht.

Persbericht nodig?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Wij schrijven

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×