06 14 54 28 54

Landingspagina’s

Waarom landingspagina’s

Het woord zegt het eigenlijk al. Een landingspagina is een pagina waar de bezoeker vanuit een zoekopdracht in Google op landt. De first impression dus. Zorg ervoor dat de bezoeker gelijk enthousiast raakt. Niet alleen door leuke kleurtjes en foto’s. Nee, vooral door teksten die lekker getikt zijn.

Een goede landingspagina zorgt voor actie!

Waarom je landingspagina’s nodig hebt

Het doel van landingspagina’s is beter gevonden worden in Google. Echter, zodra de bezoeker op je website komt, dan ben je er nog niet. Het uiteindelijke doel is dat de bezoeker over gaat tot een actie. Het achterlaten van een e-mailadres of contactgegevens bijvoorbeeld. Wellicht gaat de bezoeker nog een stap verder. Namelijk het bestellen van een product of opvragen van een offerte.

Bullet-points

We hebben steeds minder tijd en zijn gehaast. Verwacht dus niet dat bezoekers urenlang op je site rondsnuffelen en genieten van ellenlange teksten.

  • Hoe eerder de benodigde informatie binnen is, hoe beter.
  • Het is dus slim om gebruik te maken van bullet points en daarin de voordelen van jouw product of dienst te vermelden.
  • Zo ziet de bezoeker in een oogopslag waarom het bij jou moet zijn.

Pakkende titel

Zoekwoord in de titel; een goed begin is het halve werk, maar het halve werk is pas de helft. Toch beginnen we liever goed. Een pakkende titel nodigt uit om meer te lezen. Een titel die ook echt gericht is op de doelgroep. Het moet de bezoeker direct aanspreken.

Professionele landingspagina’s

Wie ben je als bedrijf en wat wil je uitstralen richting je bezoekers? Dit moet in al je teksten en communicatie naar voren komen. Schrijf geen landingspagina’s in de U-vorm als je een vlot, informeel en toegankelijk bedrijf bent.

Bekijk mijn voorbeeld van een landingspagina voor Correctbook

Waardevolle landingspagina’s nodig?

Hof van Wieligh 23
2631 XC Nootdorp

06 14 54 28 54

Wij schrijven

blogs
landingspagina's
nieuwsbrieven
persberichten
productteksten
testimonials
vacatureteksten
webteksten
whitepapers

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om mij een WhatsApp bericht te sturen

×